Védd az egészséged, moss kezet! – Az Apple Watch segít

Védd az egészséged, moss kezet! – Az Apple Watch segít

A jelenlegi pandamédia helyzetben kiemelten fontos, hogy megóvjuk magunkat a bacilusoktól, baktériumoktól és egyéb kórokozóktól. Az egészségünk megóvása a legfontosabb! Az Apple folyamatosan azon dolgozik, hogy okos eszközeivel megkönnyítse az életünket, nincs ez másképp ebben a vírus helyzetben sem. Az Apple Watch már képes arra, hogy mérje mennyi ideig mossuk a kezünket.

Ha eddig még nem használtad a fent említett funkciót, olvass tovább. Leleplezzük a kézmosás helyes módját.

Virológusok kutatásából már az első krízis helyzet óta tudjuk, hogy a helyes kézmosással csökkenteni tudjuk a koronavírus bejutását szervezetünkbe. Ehhez viszont minimum 20 másodpercig mosnunk kell a kezünket. Nem szeretnél a fürdőben állva húszig elszámolni minden alkalommal? Nem hagy cserben az Apple Watch most sem.

Hogyan kapcsolhatod be?

  1. Az iPhone készüléken nyisd meg a My Watch alkalmazást, majd koppints a kézmosás elemre.
  2. Válaszd a kézmosásidőzítő elemet, így az órád automatikusan észlelni fogja, amikor kezet mosol és elindítja a vissza számlálást.

Plusz pont, hogy a kézmosás – emlékeztető elemre való koppintással az órád akkor is emlékeztetni fog rá, hogy kezet moss, amikor haza érkezel.

A működése roppant egyszerű, amikor az óra audio – és mozgásérzékelője észleli, hogy kezet mosol automatikusan elindul az időzítő és ezt haptikus jelzéssel közvetíti feléd. Amennyiben az időzítő lejárta előtt abbamarad a kézmosás az Apple Watch kéri, hogy folytathasd.

Forrás: Apple