Új Apple termékek 2016-ban

Új Apple termékek 2016-ban

Új év, új Apple termékek. Ez gondoljuk senkinek sem meglepő, pláne ha erről a cégről van szó.

Apple Watch 2

A második generációs Apple Watch készülékek a pletykák szerint márciusban debütálnak. Vékonyabb lesz, több érzékelőt és funkciót kap. Kicsivel függetlenebb lesz az iPhone készülékektől. Korábban már írtunk róla: Apple Watch 2 hírek

iPhone 7 és iPhone 7 Plus

Szeptemberre várható a bejelentése és elődjéhez hasonlóan október végén lesz majd kapható. Több funkciót kap a 3D Touch, a kamera még jobb lesz mint a 6sben és ha minden igaz újratervezett külső vázat kap. Itt olvashattok róla bővebben: iPhone 7

iPhone 6c/5se

Elméletileg az év elején startol az iPhone 6c készülék. A 6-os széria legkisebb tagja lesz, mivel 4″-os Retina kijelzőt kap. Jobb FaceTime HD előlapi kamerával, A9es chippel, fém házzal, Bluetooth 4.1-el és 802.11ac WiFi támogatással lesz felszerelve. A 3D Touch funkciót viszont nem örökítik tovább benne.

iPad Air 3

Az év első felében számíthatunk a  bejelentésre és piacra kerülésre is. Jobb processzort, jobb kamerát, bővített RAMot ígérnek, de a 3D Touch funkciót nem kapja meg.

MacBook Air

2016 közepére várható. 13 és 15 hüvelykes modellekre számíthatunk. A MacBook Air design nem változott 2010 óta, idénre viszont karcsúbb alvázat, nagyobb képernyőt és megújult belsőt ígérnek.

Retina MacBook Pro

2016 közepére várható az új Retina MacBook Pro. Chip frissítéseken kívül nem sokat hallani az új Retina MacBook Pro készülékről, de a MacBook Airhez hasonlóan itt is várható a karcsúsítás, belső turbózás.

Ezek azok a  készülékek amikről már ímmel-ámmal hallani lehet, de végiggondolva az előző éveket az Apple is tud meglepetést okozni. Szerintünk várható az Apple TV fejlesztése is, az iPad mini új tagja, etc. Az új készülékek természetesen magukkal vonzzák a szoftverfrissítéseket, mint például: iOS 10, OS X 10.12, watchOS 3.

whatscoming2016

Forrás: MacRumors