Nem hagy minket unatkozni az Apple, újabb Apple Watch kihívások!

Nem hagy minket unatkozni az Apple, újabb Apple Watch kihívások!

A felhasználók örömére 2021 – ben nem hagy minket unatkozni az Apple, újabb Apple Watch kíhívásokat tett közzé. Noha még csak az év második hónapjának elején járunk.

Második és harmadik próbatételre felkészülni, most ismertetjük a részleteket. Általában az Apple nem lehetetlen feladatok elé állít minket, ezért kedveli a felhasználói közönség ezeket a kihívásokat.

A második kihívás

„Ünnepeljük meg együtt az afroamerikai történelmet ebben a hónapban, és őrizzük meg egész évben a kezdeti lendületet. Első lépésként megszerezheti ezt az összefogást jelképező díjat, ha februárban hét egymás utáni napon bezárja a Mozgás gyűrűjét.” -Szól a hivatalos kihívás szövege. Ezzel együtt megelent a Series 6 – os órákhoz egy egyedi sport szíj és számlap is. A számlap a watchOS 7.3 – nak a része, ezért ezt nem kell megvenni annak, aki szeretné magáénak tudni.

 

 

 

 

 

 

A harmadik kihívás

„Mutasd meg szívednek a szereteted. Szerezd meg ezt a díjat, 60 perc testmozgással Valentin-napon, február 14-én.” – Ez a kedves kis valentin napi kihívás egyáltalán nem nehéz, csak összefüggően kell 60 perc testmozgást teljesítsünk. Abban az értelemben nem megszokott, hogy általában nem a szerelmesek napjával köti össze az Apple a kihívásait, de idén egy ilyen egyszerű, kedves kihívással örvendezteti meg a közönségét.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te elfogadod a kihívást?