Nappal motivál – éjszaka készen áll a WatchOS 7

Nappal motivál – éjszaka készen áll a WatchOS 7

Rengeteg újdonságot tartogat a WatchOS 7 a felhasználók számára. Mostantól az órád nappal motivál a legjobb teljesítmény nyújtásában éjszaka pedig az új alvás applikáció őrzi az álmod.

WatchOS 7 újdonságok

Személyre szabható számlapok

A számlap a kiinduló pontja az Apple Watchon végzett műveleteknek. Az újítással még személyesebbé teheted a Chronograph Pro tachiméterével, valamint a Fotókban bármely képet módosíthatsz színszűrő hozzáadásával, ezáltal még praktikusabb a használata. Nem csak az egyéniséged kifejezésére találsz számtalan lehetőséget, hanem a tevékenységedhez legjobban passzoló számlapot alakíthatod ki.

A számlapmegosztás lehetővé teszi, hogy egy általad kreált számlapot üzenetben, emailben, valamint linken keresztül online is megoszthatod barátaiddal, családoddal. Amennyiben szívesebben választanál az Apple vagy más felhasználók által létrehozott számlapok közül a közösségi médiában, webhelyeken elmentheted őket.

A jó alvás támogatója az Alvás applikáció

Az Alvás app túlszárnyalja az alvás követésen, időrendet és lefekvési rutint alakíthatsz ki vele a céljaid elérése érdekében. Amikor álomra hajtod a fejed az óra automatikusan bekapcsolja a „Ne zavarjanak” módot és a kijelző felvillanását megakadályozza. Az Apple Watch gyorsulásmérővel érzékeli a légzésed keltette finom mozgásokat, így különbséget tesz alvási és ébrenléti állapot között, így reggelente könnyedén ellenőrizheted diagram segítségével, hogy mennyit aludtál az elmúlt időszakban.

Korán kell lefeküdnöd, ahhoz, hogy eleget pihenjen a szervezeted? Állíts be lefekvési emlékeztetőket! Így könnyedén teljesítheted az alvási céljaidat.

Ébredés után, amint megnézed az időjárást vagy az akkumulátor töltöttségét az órád pedig megkérdezi, hogy kikapcsolja – e az ébresztő órád.

A tökéletes edzőpartner

Négy új edzéssel még rugalmasabb edző partnerré válik az okosórád. A Tevékenység app megújult kívül – belül és Fitnessz néven találod meg. Ezentúl nyomon követheted a fitnessz eredményeidet tánc, funkcionális erőnléti edzés, törzsizmok és edzés utáni levezetés kategóriában.

Pattanj biciklire

Jelenleg finom rezgéssel jelzi az óra, ha biciklin ülsz és kanyarodásra kerül a sor. Mostantól, a Térképeken belül találsz kifejezetten biciklisekre szabott útvonalterveket. A biciklis útvonaltervek tartalmazzák a szintemelkedéseket, kerékpársávokat és jelzi a forgalmas utakat.

Kompatibilis eszközök

Forrás: Apple