Gyönyörű Watch 2 koncepció!

Gyönyörű Watch 2 koncepció!

Hé Cupertino! Ha kicsit is így fog kinézni az új Watch, kérjük az összeset.

Introduction-ENG

Mint azt valószínűleg mindenki tudja már, az Apple Watch most hétvégén ünnepelte az első születésnapját. Az almás cég ugyan kicsit késve szállt be az okosóra üzletbe, de ennek ellenére sikerült a piac nagy piac nagy részét megszereznie. Elemzők szerint az Apple piaci részesedése eléri a 61%-ot, az órákból pedig 12 hónap alatt 12 millió darabot adtak el, ezzel egy plusz 6 milliárd dolláros forgalmat és még nagyobb hírnevet generálva a cégnek.

Ebből adódóan gondoljuk nem meglepő, hogy jobbnál jobb koncepciók érkeznek a Watch utódját illetően mi pedig bemutatnánk a személyes kedvencünket, melyet a német származású Eric Huismann készített el.

Camera-and-Design-ENG

A művész szerint a Watch 2 sokkal vékonyabb lesz (hogy pontosan mennyire, az nincs részletezve), jobb kijelzőt kap és természetesen bele kerülne egy 1.2Mpx-es FaceTime kamera. A kamerát illetően nekünk is kicsit vegyes érézseink vannak, hiszen nekünk kéne az órát nézni és nem fordítva. Emellett új szenzorok is kerülnének maga a szíjjakba, ezekkel vérnyomást és testhőmérsékletet is mérhetnénk.

Végül de nem utolsó sorban: érkezhet egy 45mm-es Watch is. Rengeteg felhasználó szeretett volna tovább lépni a megszabott 42mm-es méreten és ennek az igénynek eleget is tehetne az Apple, hiszen a Watch-ot az elején elég problémás kezelni.

Size-ENG

Az olyan részletekre melyek nagyobb valószínűséggel bele kerülnek majd az órába (SIM kártya támogatás, fejlesztett Wi-Fi, GPS modul stb.) nem tért ki a készítő, hiszen, mint minden koncepció, ez is inkább a külsőségekre fókuszál.

A forrást ITT találjátok.