Frissítést kaptak az SE és a Series 5 órák

Frissítést kaptak az SE és a Series 5 órák

02. 15 – én magyar idő szerint este 7 órakkor az Apple kiadta a frissítést az SE és a Series 5 órákra. Ezennel debütált a watchOS 7.3.1. verziója. Kivételesen egy hibajavítást is tartalmaz, amely fontos az óra akkumulátor üzem idejét tekintve.

A hibát azon órák produkálták, melyek watchOS 7.2. – t vagy 7.3. – at futtatnak. A hibajelenség során a felhasználó azt tapasztalja, hogy lemerül az óra és energiatakarékos módba kapcsolja magát, továbbá a töltést ezután nem veszi fel.

Az Apple hivatalos információja a következő:

„A watchOS 7.3.1 kijavít egy problémát, amely megakadályozta, hogy az Apple Watch Series 5 vagy  Apple Watch SE modellek töltődjenek, miután Takarékos módba léptek.”

A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a frissítés telepítésének, ha azt a Szoftverfrissítés módban elindítjuk. Fontos, hogy kizárólag Apple Watch Series 5 és SE modellek esetén jelenik csak meg a frissítés.

Tesztelnéd, hogy érint – e téged a probléma? Teendőd az alábbi.

Előszöris az órát a töltőre kell helyezni majd várni 30 másodpercet. Ha egész egyszerűen az óra nem töltődik érdemes felvenni a kapcsolatot a hivatalos Apple szervizzel.