Bemutatkozik az Apple Watch SE

Bemutatkozik az Apple Watch SE

Szerdán került megrendezésre az Apple Event 2020 online formában, pontosan úgy ahogy blogunkban erről már korábbi cikkünkben szó volt. Apple Watch fronton két újdonság is napvilágot látott, az egyik a már várva várt Series 6 a másik pedig az eddigi legolcsóbb Apple által forgalmazott okosóra, az iPhone széria mintájára készült SE. Ebben a blogbejegyzésünkben bemutatkozik az Apple Watch SE.

„Nagy méretű Retina kijel­zőjén több mindent láthatsz egyszerre. Fejlett érzékelőkkel méri, mennyit és hogyan mozogsz. Hatékony funkciókkal óvja egészségedet és testi épségedet. Az Apple Watch SE meglepően sokat tud. És nagyon megéri.” – Apple

Röviden bemutatkozik az Apple Watch SE

Lényegében az új SE a 6 – os széria kistestvéreként jelent meg. Designban a Series 6 – ra hajaz, belül pedig a Series 5 – ös chipje dolgozik. Hasonlóan az előző modellekhez 40 és 44mm – es változatban kerül a boltok polcaira. GPS és cellular kiadásban is kapható lesz, valamint három szín (ezüst, arany, asztroszürke) közül választhatnak a vásárlók, akik eddig egy olcsóbb, megfizethetőbb Apple Watch – ra vártak. Mindegyik modell 100% – ban újrahasznosított alumíniumból készült. Felszerelésben egyezik a 6 – os szériával, tehát megtalálható benne a magasságmérés, esés jelzés és alvás figyelés egyaránt. Két hasznos tulajdonságot viszont az Apple nem szerelt bele az SE változatba méghozzá az EKG és az idei nagy újdonság a véroxigénszint – mérés. Ettől függetlenül értesítést küld pulzusszám változásról és szabálytalan szívverésről. Ezen felül még ráadásként 50 méterig vízálló.

Mire is képes az SE?

Fitness

A határaid feszegetése közben az órád dolgozik veled együtt és mérheted a teljesítményedet, ráadásul edzőtermi gépekhez is kapcsolhatod az órádat, ezáltal hatékonyabban tudja követni a fejlődésedet.

Elérhetőség

Otthon maradt a telefonod? Sebaj! Apple Watch készüléked tökéletesen tudja helyettesíteni, akár hosszabb távon is. Fizethetsz vele, válaszolhatsz üzenetekre, fogadhatsz hívásokat, emailezhetsz sőt, még eltévedni sem fogsz, ha ismeretlen útvonalra tévedsz a Térkép app segítségével.

Egészség és biztonság

Inspirál, hogy változtass rossz szokásaidon, sőt gondoskodik róla, hogy megismerd saját testedet és egészségedet még teljeskörűbben. A pulzusfigyelő segítségével jelez, ha nincs rendben valami a testeddel, még ha te azt egyből észre sem veszed. Amennyiben szükséges segítséget is képes hívni számodra.

Wellness

A kiegyensúlyozott élethez hozzájárul a jó alvás és a kiváló légzéstechnika. Ezekben hatalmas segítségedre lesz az Alvás, valamint a Légzés applikáció.

Mutatjuk az árakat

Az Apple Watch SE 40mm-es változatának az ára 109 990Ft, LTE-vel 129 990Ft, 44mm-es változatban 119 990Ft-ért kaphatjuk meg, ugyanez LTE-vel pedig 139 990Ft-ba kerül.

Fontos információ annak, aki idén szerezné be első Apple Watch készülékét, hogy már a csomagolásban nem lesz megtalálható a hálózati adapter, kizárólag csak az USB vezeték nélküli töltő tartozéka az óráknak a szíj és az órafej mellett. Szeptember 18 – tól a vásárlók számára is elérhető az SE!

Források: Apple, Apple SE

Tags: