Álmaid őrzője az Apple Watch

Álmaid őrzője az Apple Watch

Azt már tudjuk, hogy az egészséges életvitel egyik alappillére a 8 óra alvás. Fontos, hogy kipihenve ébredjünk nap, mint nap ahhoz, hogy kihozhassuk magunkból a maximumot. Mostantól nem vagy ebben a harcban egyedül. Az Apple Watch – od egyben az álmaid őrzőjévé is avanzsál az alvás funkció segítségével.

Mire is jó az alvás funkció?

Személyre szabott alvás ütemzéssel érheted el azokat a kitűzött célokat, melyek az alvással kapcsolatosak. Például: ne vicces macskás videókat nézz hajnali 2 óráig, hanem lefeküdj 11 órakkor.

Hogyan állíthatom be?

iPhone – on keresztül lehet beállítani az egészség alkalmazásban. Szimplán csak a képernyőn megjelenő utasításokat kell követni, miután az „alvás beállítása” feliratra koppintottunk. Beállíthatod hány órát szeretnél aludni, bekapcsoljon – e a ne zavarjanak funkció még szépre alszod magad, valamint lehetőség van arra is, hogy olyan parancsokat állíts be melyek segítenek elaludni (relaxációs zene, meditációs alkalmazás stb…). Ha pedig Apple Watch – ban alszol el őrzi is az álmaidat.

Ha egyszer beállítottad az órán és a telefonodon is tudod kikapcsolni az alvás funkciót vagy átállítani, ha bármilyen változást szeretnél eszközölni az alvási rutinban. Ügyelj rá, hogy az Apple Watch kényelmesen illeszkedjen a csuklódra. Ha az óra lazán fekszik fel, előfordulhat, hogy a gyorsulásmérő túl sok mozgást regisztrál a természetes alvás alatt.

Forrás: Apple